Derksen: ''Ik heb liever Larsson dan Younes''

Derksen: ''Ik heb liever Larsson dan Younes''

Feyenoord versterkte zich maandag met Sam Larsson. De Zweedse buitenspeler kwam voor een miljoenbedrag van vier tot zeven miljoen euro over van sc Heerenveen. In de Kuip moet de 24-jarige Larsson de concurrentiestrijd aangaan met Jean-Paul Boëtius voor de plek van linksbuiten.

“Als je nog een keer wil meedoen om de titel, en dat spreken ze bij Feyenoord ook uit, dan mag je toch wel drie buitenspelers voor twee plaatsen hebben? Ik vind prima dat ze hem hebben gehaald”, zegt Hans Kraay Junior in Voetbal Inside. “Ik denk dat hij voor iedere club uit de top drie een aanwinst zou zijn.”

“Ja, precies. Er komen nog schorsingen en blessures bij zulke clubs, dat lost zich vanzelf wel op”, vult collega-analist Johan Derksen aan. “Ik kan me ook best voorstellen dat zo’n jongen liever naar Feyenoord gaat dan naar een club als Benfica. Daarnaast heb ik liever Larsson dan Amin Younes.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties