Van Bronckhorst blij: ''Fijn om Sam erbij te hebben''

Van Bronckhorst blij: ''Fijn om Sam erbij te hebben''

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is blij met Sam Larsson. De Rotterdamse club versterkte zich maandagmiddag met de 24-jarige buitenspeler, die overkomt van sc Heerenveen. In de Kuip tekende Larsson een vierjarig contract.

“Ik ben blij dat we een speler erbij hebben in de voorste linie, wat we wilden”, zegt Gio tegenover FeyenoordTV. “We zochten nog een speler die aan de buitenkant kon spelen. Ik denk dat we in Sam daarin een goede speler hebben gevonden. Het is een speler die in de competitie bekend is, al een aantal jaren in Nederland speelt en specifieke kwaliteiten heeft die bij ons in het elftal passen, denk ik."

“Je wil een grote selectie met spelers die voor concurrentie zorgen. Dat hebben we met Sam gedaan. In dat opzicht is het fijn om hem erbij te hebben”, aldus Van Bronckhorst. “Ook met het oog op de vele wedstrijden die over een aantal weken komen gaan.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties