Vilhena: ''Er is enorme scherpte in de groep''

Vilhena: ''Er is enorme scherpte in de groep''

De spelersgroep van Feyenoord is enthousiast over het aantrekken van Sam Larsson. De buitenspeler gaat vandaag een meerjarig contract tekenen in De Kuip en moet aankomend seizoen de concurrentie aangaan met Jean-Paul Boëtius. Dat zorgt ervoor dat ook de linkervleugel dubbel bezet is. ''Er is enorme scherpte in de groep''

''Je hoort de naam Larsson en je denkt dan: eerst zien en dan geloven. Maar het is duidelijk dat alles, wat de selectie betreft, goed in elkaar zit,'' vervolgt Tonny Vilhena na de gewonnen wedstrijd tegenover De Telegraaf. ''We hebben een prima ploeg, de nieuwelingen doen het in mijn ogen goed en de grote concurrentiestrijd die we nu krijgen is alleen maar goed voor het elftal.”

Feyenoord verloor vorig jaar te veel punten op kunstgras. El Ahmadi is daarom tevreden met de overwinning op Excelsior. ''Dat moet dit jaar echt beter. Daarom is dit een belangrijke zege. En we moeten wel, want laten we niet denken dat wij opeens een betere ploeg hebben dan Ajax of PSV. Ook die hebben allebei een fantastische selectie die kampioenswaardig is.”

Doelman Brad Jones, die terugkeerde in de basis na een blessure aan zijn rug, beseft dat het spel nog niet is zoals het moet zijn. ''We hebben nu de eerste twee wedstrijden gewonnen, maar we zijn er nog niet. Als ploeg zijn we nog zoekende, maar juist dan is het prettig dat we het seizoen qua resultaten goed zijn begonnen,'' reageert Jones in het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties