Den Ouden: ''Verwacht niet dat Larsson direct gaat spelen''

Den Ouden: ''Verwacht niet dat Larsson direct gaat spelen''

Feyenoord versterkt zich komende week met Sam Larsson. De Zweedse aanvaller komt voor een miljoenenbedrag over van sc Heerenveen, waar hij sinds 2014 onder contract stond. Oud-voetballer Geert den Ouden vindt Larsson een goede aanwinst voor Feyenoord, al verwacht hij dat trainer Giovanni van Bronckhorst blijft vasthouden aan zijn huidige basiself.

“Het wordt een versterking in de breedte, denk ik”, zegt hij in FC Rijnmond. “Ik verwacht niet dat hij direct gaat spelen. Jean-Paul Boëtius doet het goed, Steven Berghuis is een zekerheidje aan de rechterkant geworden. Larsson kan ook op tien spelen. Tuurlijk zal hij minuten gaan maken, maar Van Bronckhorst zal niet opeens Jens Toornstra of Tonny Vilhena eraf halen.”

Ook oud-Feyenoorder Guyon Fernandez is positief over de naderende transfer. “Ik vind het wel goed dat Feyenoord hem erbij haalt”, zegt hij. “Ze gaan de Champions League in, hebben natuurlijk nog het bekertoernooi en gewoon de competitie. Voor de breedte van de selectie is het sowieso wel handig, dan kun je rouleren."

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties