Jones: ''Deal with it, shut up and win the game''

zondag 20 augustus 2017 15:47 143.865 keer bekeken 148 reacties Pro Shots

Brad Jones keerde zondagmiddag terug in het doel van Feyenoord. De doelman kwakkelde de afgelopen weken met een lichte blessure aan zijn rug, waardoor hij tegen FC Twente niet in actie kon komen. Tegen stadsgenoot Excelsior was hij weer van de partij.

"Als je last van je rug hebt is het moeilijk om ook maar iets te doen, het schakelt je uit", stelt de 35-jarige Jones, die tegen Excelsior een aantal belangrijke reddingen verrichtte, tegenover RTV Rijnmond. "Ik was vorige week al bijna fit, maar het is een lang seizoen en dus wil je geen kans lopen om er nog langer uit te liggen."

"Ik denk niet dat er zoveel dingen waren", zegt hij over de wedstrijd. "Er is een belangrijke redding die ik me kan herinneren. Het is vooral moeilijk om zo vroeg in het seizoen tegen een team te spelen dat zo compact speelt en op de counter wacht. Dat is vermoeiend. Ik denk dat we nog wat fitter moeten worden, maar dat is normaal. We hebben gekregen waar we voor gekomen zijn en dat zijn de drie punten."

Van het vooraf sproeien van het kunstgrasveld van Excelsior had de doelman niets gemerkt. "Als het weer zoals vandaag is, droogt dat snel weer op. Je moet er gewoon aan wennen en onthouden wat je komt doen. Er wordt veel gesproken over kunstgras, maar het bestaat in deze competitie, dus moet je er mee om leren gaan: deal with it, shut up and win the game and that's what we did."

Gerelateerd nieuws
148 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 693 mensen actief, waarvan 151 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved