''Beetje bij beetje begint het beter te lopen''

''Beetje bij beetje begint het beter te lopen''

Jean-Paul Boëtius was zondagmiddag opnieuw belangrijk voor Feyenoord. De aanvaller, die deze zomer terugkeerde bij de Rotterdamse club, was de maker van het enige doelpunt in de stadsderby tegen Excelsior waardoor de drie punten meegaan naar de Kuip

“Het was niet de mooiste wedstrijd, maar wel een wedstrijd met veel vechtlust van beide kanten”, zegt de aanvaller tegenover FOX Sports. “Dan zie je de energie die beide ploegen erin stoppen. Wij zetten in het eerste halfuur de toon voor de rest van de wedstrijd waarin wij bij vlagen gevaarlijk waren en de wedstrijd domineerden.”

“Beetje bij beetje begint het beter te lopen”, vervolgt hij. “De verbeterpunten blijven, we hadden de wedstrijd eerder op slot moeten gooien. Dan kan het een makkelijkere middag worden dan dat het vandaag is geworden. In de tweede helft, dat waren niet mijn beste schoten, dat is een verbeterpunt van mijn kant.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties