Van Bronckhorst: ''Moesten de wedstrijd eerder beslissen''

Van Bronckhorst: ''Moesten de wedstrijd eerder beslissen''

Feyenoord heeft de eerste uitwedstrijd van het nieuwe Eredivisie-seizoen gewonnen. De landskampioen wist in het Van Donge & De Roo Stadion met 1-0 te winnen van stadsgenoot Excelsior. Opnieuw drie punten voor de Rotterdamse club, maar gemakkelijk ging het niet. Zo zag ook hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst.

“De drie punten zijn altijd het belangrijkste, daar ben ik blij mee”, zegt de trainer tegenover FOX Sports. “Ik ben ook blij met het spel. Zeker het eerste halfuur, ik denk dat wij heel goed speelden. In die periode moesten we de wedstrijd beslissen.”

“We kwamen goed op voorsprong door een fantastische goal van JP”, vervolgt hij. “Daarna kregen we nog een grote kans via Nicolai, toen moesten we toeslaan maar dat hebben we niet gedaan. Met name de tweede helft was minder. Je ziet dat zij vaker diep gaan spelen, wij moeten daarin slimmer zijn.”

“Al met al een verdiende overwinning, maar ik denk dat we het wel te lang spannend hebben gehouden. Ik vond ons een hoog niveau halen, in de tweede helft minder. Je moet dan doen wat er wordt gevraagd en het zakelijk uitspelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties