El Ahmadi: ''Van een kerel als Dirk heb ik veel opgestoken''

zaterdag 19 augustus 2017 17:00 121.425 keer bekeken 109 reacties Pro Shots

Karim El Ahmadi volgde deze zomer Dirk Kuyt op als aanvoerder van Feyenoord. De Marokkaan was de afgelopen jaren al de tweede captain achter de gestopte Kuyt, maar draagt dit seizoen dus iedere wedstrijd de aanvoerdersband om zijn bovenarm.

De Marokkaanse middenvelder geeft toe van nature nooit een leider te zijn geweest. “Ook toen ik bij Feyenoord binnenkwam niet”, zegt hij tegen De Telegraaf. “Bij Twente was ik een aardige voetballer, die meer met zichzelf dan met het team bezig was. In mijn jeugdjaren was ik zelfs een beetje stil. Maar ging het fluitje in een wedstrijd, dan klapte ik erop.”

“In Engeland heb ik veel bijgeleerd, van een kerel als Dirk Kuyt heb ik ook veel opgestoken. Hoe belangrijk een hecht team is, hebben we afgelopen seizoen met Feyenoord bewezen. Wees eerlijk, wij hadden niet de beste selectie in de Eredivisie. Wél het beste team en daardoor zijn we kampioen geworden.”

Gerelateerd nieuws
109 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 35 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 1090 mensen actief, waarvan 237 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved