El Ahmadi gelooft in Amrabat: ''Heb vertrouwen in die jongen''

El Ahmadi gelooft in Amrabat: ''Heb vertrouwen in die jongen''

Sofyan Amrabat maakte deze zomer de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. De Rotterdamse club betaalde zo’n vier miljoen euro voor de getalenteerde middenvelder. In zijn eerste weken als Feyenoorder moet de 20-jarige Amrabat het vooral doen met invalbeurten, maar teamgenoot Karim El Ahmadi is zeer gecharmeerd van hem.

“Hij maakt een hele goede indruk”, zegt de aanvoerder van Feyenoord tegenover Voetbal Inside. “Ik denk dat hij een speler is die bij Feyenoord past. Dat heeft hij tijdens zijn invalbeurten en bij de trainingen wel laten zien, denk ik. Zo zijn er meer jongens die er dicht tegenaan zitten en kunnen spelen.”

Oer-Feyenoorder Jan Boskamp gaf eerder aan dat hij baalt als Amrabat niet speelt. “Dan is hij een fan van Sofyan”, reageert El Ahmadi. “Het is ook gewoon een speler die in de basiself zou kunnen staan. Ik heb vertrouwen in die jongen en dat laat hij zelf ook zien.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties