El Ahmadi gelooft in Amrabat: ''Heb vertrouwen in die jongen''

donderdag 17 augustus 2017 19:47 193.830 keer bekeken 1.067 reacties Pro Shots

Sofyan Amrabat maakte deze zomer de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. De Rotterdamse club betaalde zo’n vier miljoen euro voor de getalenteerde middenvelder. In zijn eerste weken als Feyenoorder moet de 20-jarige Amrabat het vooral doen met invalbeurten, maar teamgenoot Karim El Ahmadi is zeer gecharmeerd van hem.

“Hij maakt een hele goede indruk”, zegt de aanvoerder van Feyenoord tegenover Voetbal Inside. “Ik denk dat hij een speler is die bij Feyenoord past. Dat heeft hij tijdens zijn invalbeurten en bij de trainingen wel laten zien, denk ik. Zo zijn er meer jongens die er dicht tegenaan zitten en kunnen spelen.”

Oer-Feyenoorder Jan Boskamp gaf eerder aan dat hij baalt als Amrabat niet speelt. “Dan is hij een fan van Sofyan”, reageert El Ahmadi. “Het is ook gewoon een speler die in de basiself zou kunnen staan. Ik heb vertrouwen in die jongen en dat laat hij zelf ook zien. 

Gerelateerd nieuws
1067 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 268 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 708 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved