El Ahmadi: ''Tien seizoenen bij Feyenoord zou mooi zijn''

El Ahmadi: ''Tien seizoenen bij Feyenoord zou mooi zijn''

Karim El Ahmadi denkt er nog niet aan om een punt achter zijn carrière te zetten. De 32-jarige middenvelder kende vorig seizoen misschien wel het beste seizoen uit zijn loopbaan en voelt zich goed genoeg om nog even door te gaan.

“Ik probeer altijd te genieten, dit jaar weer”, zegt hij tegenover Voetbal Inside. “Vandaar ook de keuze om bij Feyenoord te blijven. Ik wil nog prijzen winnen met Feyenoord, mijn best doen en altijd honderd procent geven. Als ik het niet meer kan belopen of het gewoon niet meer aankan, dan stop ik. Maar ik voel me sterk, fysiek ook. Ik heb weinig blessures gehad. Ik ben klaar voor het nieuwe seizoen.”

“Of ik de leeftijd van Dirk (Kuyt, red.) ga halen, weet ik niet”, vervolgt de Marokkaan. “Ik hoop nog zo lang mogelijk door te gaan, maar je moet ook naar je gevoel en je lichaam luisteren. Als het niet meer gaat, moet je een keuze maken maar ik voel me nog lekker jong. Als die andere jongens me overal inhalen, moet ik er over nadenken”, zegt hij met een lach.

“Stoppen bij Feyenoord? Dat zou best eens kunnen. Als ik mijn contract afmaak kom ik uit op negen seizoenen bij Feyenoord. Tien zou mooi zijn, daarna stop ik misschien wel.” Het contract van El Ahmadi bij Feyenoord loopt door tot medio 2019.

Lees meer over
Karim El Ahmadi Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties