El Ahmadi: ''Tien seizoenen bij Feyenoord zou mooi zijn''

donderdag 17 augustus 2017 13:09 146.815 keer bekeken 159 reacties Pro Shots

Karim El Ahmadi denkt er nog niet aan om een punt achter zijn carrière te zetten. De 32-jarige middenvelder kende vorig seizoen misschien wel het beste seizoen uit zijn loopbaan en voelt zich goed genoeg om nog even door te gaan. 

“Ik probeer altijd te genieten, dit jaar weer”, zegt hij tegenover Voetbal Inside. “Vandaar ook de keuze om bij Feyenoord te blijven. Ik wil nog prijzen winnen met Feyenoord, mijn best doen en altijd honderd procent geven. Als ik het niet meer kan belopen of het gewoon niet meer aankan, dan stop ik. Maar ik voel me sterk, fysiek ook. Ik heb weinig blessures gehad. Ik ben klaar voor het nieuwe seizoen.”

“Of ik de leeftijd van Dirk (Kuyt, red.) ga halen, weet ik niet”, vervolgt de Marokkaan. “Ik hoop nog zo lang mogelijk door te gaan, maar je moet ook naar je gevoel en je lichaam luisteren. Als het niet meer gaat, moet je een keuze maken maar ik voel me nog lekker jong. Als die andere jongens me overal inhalen, moet ik er over nadenken”, zegt hij met een lach.

“Stoppen bij Feyenoord? Dat zou best eens kunnen. Als ik mijn contract afmaak kom ik uit op negen seizoenen bij Feyenoord. Tien zou mooi zijn, daarna stop ik misschien wel.” Het contract van El Ahmadi bij Feyenoord loopt door tot medio 2019. 

Gerelateerd nieuws
159 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 37 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 1043 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved