Vermeer terug op Varkenoord; Jones traint binnen

Vermeer terug op Varkenoord; Jones traint binnen

Kenneth Vermeer heeft zich woensdag voor het eerst na het oplopen van zijn blessure weer gemeld op Varkenoord. De doelman herstelt van een peesblessure aan zijn hand, die hij twee weken geleden opliep en waarna bekend werd dat hij naar verwachting zo’n twee maanden aan de kant staat. Brad Jones, die wegens rugklachten de competitiestart aan zich voorbij moest laten gaan, werkte in het stadion een binnenprogramma af.

Evenals Vermeer liet ook Bart Nieuwkoop zich zien op het trainingscomplex, waar het langs de lijn van het veld weer rijen dik stond met supporters. De van een hamstringblessure herstellende vleugelverdediger trainde samen met de eveneens geblesseerde Mats Knoester apart van de groep.

Met de woensdagtraining startte voor Feyenoord de voorbereiding op de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, aanstaande zondag tegen Excelsior. De Rotterdamse derby op Woudestein begint om 12:30 uur.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Bart Nieuwkoop Justin Bijlow Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties