Vermeer terug op Varkenoord; Jones traint binnen

woensdag 16 augustus 2017 11:22 124.850 keer bekeken 446 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Kenneth Vermeer heeft zich woensdag voor het eerst na het oplopen van zijn blessure weer gemeld op Varkenoord. De doelman herstelt van een peesblessure aan zijn hand, die hij twee weken geleden opliep en waarna bekend werd dat hij naar verwachting zo’n twee maanden aan de kant staat. Brad Jones, die wegens rugklachten de competitiestart aan zich voorbij moest laten gaan, werkte in het stadion een binnenprogramma af.

Evenals Vermeer liet ook Bart Nieuwkoop zich zien op het trainingscomplex, waar het langs de lijn van het veld weer rijen dik stond met supporters. De van een hamstringblessure herstellende vleugelverdediger trainde samen met de eveneens geblesseerde Mats Knoester apart van de groep.

Met de woensdagtraining startte voor Feyenoord de voorbereiding op de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, aanstaande zondag tegen Excelsior. De Rotterdamse derby op Woudestein begint om 12:30 uur.

Gerelateerd nieuws
446 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 77 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 746 mensen actief, waarvan 243 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved