Update | NEC bevestigt interesse in ‘interessante’ Schuurman

Update | NEC bevestigt interesse in ‘interessante’ Schuurman

Jari Schuurman is met NEC in gesprek met over mogelijke verhuurperiode. Dit meldt RTV Rijnmond. De middenvelder lijkt komt seizoen niet op veel speeltijd te hoeven rekenen bij Feyenoord, waardoor de club opnieuw wil meewerken aan een tijdelijk vertrek.

Vorig seizoen werd de 20-jarige Schuurman ook al verhuurd. Destijds aan Willem II. In Tilburg kwam de middenvelder niet veel in actie en kwam hij slechts tot elf wedstrijden, waarvan vijf keer als basisspeler. Het contract van Schuurman bij Feyenoord loopt door tot medio 2020. Calvin Verdonk speelt komend seizoen ook op huurbasis voor de club uit Nijmegen.

Update, 14.35 | NEC bevestigt interesse in 'interessante speler' Schuurman
Jari Schuurman speelt komend seizoen mogelijk in het shirt van NEC. De club uit Nijmegen bevestigt dat het interesse heeft in de middenvelder van Feyenoord. "We hebben met Feyenoord gesproken over Jari", zegt Remco Oversie, technisch directeur van NEC, tegenover Omroep Gelderland. "Hij is een interessante speler, omdat hij een type aanvallende middenvelder is dat wij nog niet in huis hebben."

Lees meer over
Calvin Verdonk Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties