Kein Geloel: ''Wij zijn allemaal een beetje verliefd op Berghuis''

dinsdag 15 augustus 2017 06:19 74.800 keer bekeken 54 reacties Pro Shots

J.U.S.T.I.N. B.I.J.L.O.W! Wat een prachtige middag voor de vrolijkste selectiespeler afgelopen zondag tegen FC Twente. Goede reddingen, overeind gebleven in De Kuip én een schitterend applaus na afloop. En dat laatste had 'ie te danken aan Steven Berghuis, die precies weet wat er voor nodig is om de bescheiden Bijlow even alle aandacht te geven: hem naar het Legioen toe te sleuren. 

En daarom zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Berghuis. En toch is Bijlow een uitzondering. In deze Kein Geloel bespreken Johan, Rob en Wesley namelijk de beperkte kansen van jeugdspelers in het eerste. Moet Gio wat meer jongens van Varkenoord een kans geven, in plaats van verhuren aan Dordrecht? 

Tot slot blikken we vooruit naar Excelsior-uit, waar we op dat verdomde kunstgras op mogen draven en revanche gaan nemen voor de pijnlijke oorwassing van vorig seizoen. Fussball Spielen!

Gerelateerd nieuws
54 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 17 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1066 mensen actief, waarvan 251 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved