Gudde reageert: ''Een eer dat ik gevraagd ben''

Gudde reageert: ''Een eer dat ik gevraagd ben''

Eric Gudde wordt mogelijk de nieuwe directeur van de KNVB. De algemeen directeur van Feyenoord kondigde enkele weken na het behalen van de titel met de Rotterdamse club zijn naderende vertrek bij de club aan. Maandag werd Gudde officieel voorgedragen als mogelijke nieuwe directeur van de Nederlandse voetbalbond.

“Het is een eer dat ik voor deze functie gevraagd ben, een hele uitdaging”, zegt Gudde in een reactie tegenover RTV Rijnmond. “Het is nog slechts een voordracht, dus we moeten het proces nog afwachten. De Raad van Commissarissen moet op 4 september nog eerst benoemd worden en daarna zijn zij aan zet voor de benoeming van de nieuwe algemeen directeur. Tot die tijd is voor mij alles gericht op Feyenoord, want daar zijn de komende weken ook zat belangrijke uitdagingen.''

Eerder gaf Gudde aan zijn werkzaamheden bij Feyenoord eind november te beëindigen, maar hij kan op het moment niet zeggen of dit mogelijk eerder gebeurt. “Dat is nog onderwerp van gesprek. Het is nu allemaal in een stroomversnelling gekomen, dus dat weten we nog niet. Nogmaals: we moeten het proces afwachten. Het is ongepast om in deze situatie al veel meer te gaan vertellen.”

Lees ook: KNVB bevestigt: Gudde voorgedragen als nieuwe directeur

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties