22.500 passe-partouts verkocht voor Champions League

maandag 14 augustus 2017 13:39 73.290 keer bekeken 249 reacties Pro Shots

Een groot deel van de seizoenkaarthouders van Feyenoord heeft alleen vandaag (maandag) nog de mogelijkheid om met voorrang de eigen plaats terug te kopen voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Tot vanavond 23:59 uur kunnen zij via de zogeheten ‘blinde verkoop’ een passe-partout aanschaffen, zonder dat de tegenstanders en speeldata nog bekend zijn.

Verplaatsing
Een deel van de seizoenkaarthouders kan om uiteenlopende redenen niet de eigen plaats terugkopen. Deze ‘verplaatsers’ hebben tijdens fase 2 van de kaartverkoop exclusief toegang tot alle plaatsen die zijn vrijgekomen van seizoenkaarthouders die hun eigen plaats niet hebben teruggekocht. Fase 2 van de kaartverkoop start aanstaande woensdag 16 augustus om 9:00 uur en loopt tot en met maandag 21 augustus 23:59 uur.

Verplaatsers kunnen er ook voor kiezen om tijdens fase 1, die loopt tot vanavond 23:59 uur, een passe-partout te kopen voor een plaats die niet door een seizoenkaarthouder wordt bezet. Dan hebben zij echter minder keuze uit vakken dan in fase 2.

Op dinsdag 22 augustus en woensdag 23 augustus kunnen tijdens fase 3 alle seizoenkaarthouders die tot dat moment nog geen passe-partout hebben gekocht, een alternatieve plaats kopen. Na de loting op donderdag 24 augustus volgt meer informatie over het vervolgtraject van de kaartverkoop. In totaal zijn inmiddels 22.500 passe-partouts verkocht.

Hardcard
Seizoenkaarthouders die vóór de loting een passe-partout aanschaffen, ontvangen deze in de vorm van een hardcard, die begin september zal worden opgestuurd. Supporters die na de loting (donderdag 24 augustus) een passe-partout kopen, zijn niet per definitie verzekerd van een hardcard, omdat deze mogelijk niet binnen dat tijdsbestek kunnen worden geleverd.

Meer informatie
Een uitgebreid overzicht van de verschillende kaartverkoopfases, de niet-beschikbare plaatsen en de prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopucl. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. 

Gerelateerd nieuws
249 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65708 leden - Op dit moment zijn 278 mensen actief, waarvan 96 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved