Van Hanegem: ''Kramer en Amrabat tegen Excelsior''

Van Hanegem: ''Kramer en Amrabat tegen Excelsior''

Feyenoord keert aankomend weekend terug op het kunstgras van Excelsior. Daar waar de Rotterdammers het vorig seizoen zo lieten liggen in het kampioensduel. De club heeft sowieso geen indrukwekkende statistieken op die ondergrond.

Willem van Hanegem is het met trainer Giovanni van Bronckhorst eens dat hij wellicht andere spelers moet gebruiken voor de wedstrijden op kunstgras. ''Zijn spits Nicolai Jørgensen kan bijvoorbeeld helemaal niet uit de voeten op die ondergrond'', stelt De Kromme in het Algemeen Dagblad.

''Dan lijkt een andere formatie mij niet eens zo'n gek idee, Michiel Kramer voelt zich er namelijk wel op thuis. En Sofyan Amrabat lijkt mij in dat kader ook een handige speler, al denk ik dat het sowieso een kwestie van tijd is voor hij een basisplaats heeft in de Kuip. Amrabat is wat mij betreft gewoon één van de beste spelers van Feyenoord, al spelen ze op grind of in de modder.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties