Lof voor Boëtius: ''Ouderen vergeleken die aanname met Cruijff''

Lof voor Boëtius: ''Ouderen vergeleken die aanname met Cruijff''

Jean-Paul Boëtius was zondagmiddag belangrijk voor Feyenoord. De aanvaller, die deze zomer terugkeerde bij de club waar hij zijn loopbaan begon, gaf na een knappe aanname de assist op Nicolai Jørgensen, die daardoor de score wist te openen. Ook in het vervolg van de wedstrijd was de 23-jarige Boëtius dreigend.

“Daarmee verraadt hij wel zijn klasse”, zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-volger van Voetbal International, over de aanname en assist op de Deense spits. “Elia wordt gemist, maar Boëtius laat zien dat hij in staat moet kunnen zijn om zijn vertrek te op kunnen vangen.”

“Ouderen in het stadion vergeleken de aanname met die van Johan Cruijff ooit, tegen ADO volgens mij. Alleen hij schoot hem binnen, Boëtius gaf een afgemeten voorzet op Jørgensen. Een weergaloze actie. Het zegt wel wat over de kwaliteit die er wel is, al moet het er veel meer uitkomen bij Feyenoord”, aldus de journalist op de website van zijn werkgever.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties