Van Hooijdonk: ''Zie geen plek voor Van Persie bij eerste elf''

Van Hooijdonk: ''Zie geen plek voor Van Persie bij eerste elf''

Robin van Persie wordt al de gehele transferzomer in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, zou de routinier graag aan zijn selectie willen toevoegen, maar de Rotterdamse club wil geen transfersom voor Van Persie betalen. Oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk twijfelt over de mogelijke transfer.

“Die discussie waar Willem van Hanegem het ook over had, Dirk Kuyt tegenover Van Persie… Kuyt werd gehaald als basisspeler en ik zie geen positie bij de eerste elf voor Robin op dit moment. Nicolai Jørgensen is onomstreden, Jens Toornstra op het middenveld ook. Daar moest Kuyt ook al voor werken.”

“Robin is niet meer de Robin van toen hij achttien was qua arbeid”, vervolgt Pi-Air in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. “Ik heb grote vraagtekens bij zijn fysieke gesteldheid. Niet conditioneel, maar op het gebied van herstel na wedstrijden. Twee wedstrijden per week zat er vorig jaar niet meer in bij hem. De goede momenten van Van Persie gaan nooit verdwijnen, maar de frequentie is aan het afnemen. Dat is ook logisch.”

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties