''Weet zeker dat Gio niet vertrekt als er nu een club komt''

''Weet zeker dat Gio niet vertrekt als er nu een club komt''

Clubliefde bestaat niet meer. Althans, dat is de mening van voetbalanalist René van der Gijp. Voetballers lijken hun club met het grootste gemak in te ruilen voor een nieuwe club waar zij simpelweg meer kunnen verdienen.

“Spelers die weg willen, laat ze lekker gaan voor een goede prijs. Rick Karsdorp ook, die gaat naar AS Roma. Perfect, Feyenoord blij, iedereen blij", zegt Van der Gijp bij Voetbal Inside. "Dan hoor je later: ik ga naar Roma omdat ik hier meer kan groeien. Lul niet zo slap, denk ik dan. Je bent alleen gegaan omdat je meer geld kan verdienen. Datzelfde geldt voor Terence Kongolo.”

Toch denkt Gijp dat het niet voor iedereen uit de voetbalwereld geldt. “Ik weet zeker dat als er nu een club komt voor Giovanni van Bronckhorst, dat hij niet vertrekt”, stelt hij. “Die jongen heeft iets met Feyenoord en het gaat hem aan het hart. Maar voor de rest, wat kan het die spelers nou verrotten?” Het huidige contract van de trainer bij Feyenoord loopt door tot medio 2019.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties