Lof voor Van Geel: ''Ze hebben het kampioenschap gekocht''

Lof voor Van Geel: ''Ze hebben het kampioenschap gekocht''

Feyenoord zat tijdens de zomerse transferwindow alles behalve stil. De landskampioen nam afscheid van een aantal spelers, zoals Eljero Elia, Terence Kongolo en Rick Karsdorp. Ook haalde technisch directeur Martin van Geel enkele nieuwe spelers naar de Kuip, waaronder Ridgeciano Haps die overkwam van AZ.

Volgens Johan Derksen, analist van Voetbal Inside, heeft de technisch directeur van Feyenoord uitstekend werk geleverd. “Feyenoord heeft echt fantastisch ingekocht”, zegt hij in het RTL7-programma. “Dat hebben meneer en mevrouw van Geel heel goed gedaan. Ik vind echt dat ze heel goed hebben ingekocht. Ik denk zelfs dat ze het kampioenschap hebben gekocht.”

“Haps is de beste linksback van Nederland. Hij wordt nu de linksback van het Nederlands elftal, ja”, vervolgt hij. “Alle spelers die zijn gekomen, zijn aantrekkelijke spelers. Jeremiah St. Juste is ook een groot talent. Hij doet soms wel wat gekke dingen die een rode kaart of schorsing kunnen opleveren, maar hij heeft wel potentie.” De 20-jarige St. Juste kwam tot dusver alleen in actie tijdens besloten oefenduels.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties