Jorgensen: ''Ik ga voor de dubbel met Feyenoord''

Jorgensen: ''Ik ga voor de dubbel met Feyenoord''

Nicolai Jorgensen hoopt zich ook dit seizoen te mogen kronen tot topscorer van de Eredivisie. Hij voelt in ieder geval voldoende steun vanuit Denemarken. Zijn beste vrienden stappen tweewekelijks in de auto om naar Rotterdam te komen.

''Mijn ouders komen elke wedstrijd met het vliegtuig, maar die gasten springen op donderdag of vrijdag in een auto en dan gaan ze meteen ’s avonds uit in Rotterdam. Vinden ze prachtig. Op zondag kijken ze de wedstrijd en op maandag rijden ze terug. Ze zijn vorig seizoen vijftien keer geweest'', stelt de spits in De Telegraaf.

Jorgensen is niet bang voor dubbele dekking. ''Dat mag, dan komt er voor andere spelers in ons team meer ruimte.'' Zijn ambities steekt hij niet onder stoelen of banken. ''Ik wil aan het eind van dit seizoen in totaal acht medailles in mijn prijzenkast hebben. Ik heb al vijf grote prijzen gewonnen in mijn carrière. In Nederland ga ik voor de dubbel met Feyenoord.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties