Toornstra: ''Ik verwonder me dat ik hier mag spelen''

Toornstra: ''Ik verwonder me dat ik hier mag spelen''

Jens Toornstra vindt dat hij onder contract staat bij de mooiste club van de wereld. Van binnen verwondert hij zich er nu en dan nog steeds over dat hij bij Feyenoord speelt.

''Mijn vader heeft hetzelfde. Mijn moeder vertelde me laatst toevallig dat hij haar tijdens wedstrijden soms zomaar op de schouders tikt en dan toefluistert: 'Wat mooi hè, dat Jens Feyenoorder is'. Prachtig, toch? Precies dat gevoel heb ik ook'', stelt hij in het Algemeen Dagblad.

En met die club mag hij de Champions League in, nog een droom. Hij hoopt op overwintering. ''Feyenoord wint ook van United. Heel cliché: kansloos ben je nooit. Zeker in de Kuip niet.'' In de competitie moeten er ook weer hoge ogen gegooid worden. ''Feyenoord moet tot het laatst meedoen om de titel. Tegen Vitesse speelden we 25 minuten prima. Als we dat uitbouwen tot een hele wedstrijd, maken we weer een goede kans om straks op die Coolsingel te staan.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties