Van der Heijden: ''We moeten laten zien dat we de beste zijn''

vrijdag 11 augustus 2017 19:11 129.690 keer bekeken 225 reacties Pro Shots

Jan-Arie van der Heijden staat aan de vooravond van zijn derde seizoen als speler van Feyenoord. De Rotterdamse club neemt het zondagmiddag op tegen FC Twente, dat op bezoek komt in de Kuip. De 29-jarige verdediger kijkt uit naar de seizoensstart. "We zullen weer voor het hoogste haalbare gaan."

“We staan er goed voor”, zegt Van der Heijden in gesprek met FeyenoordTV. “We hebben een goede voorbereiding gehad en goede oefenwedstrijden gespeeld. Misschien moeten we wat meer automatismes in de ploeg krijgen en wat beter op elkaar ingespeeld raken, maar ik denk dat dat vrij snel in orde zal zijn.”

“Ik heb ontzettend naar mijn zin bij Feyenoord”, vervolgt Jan-Scharie. “Het afgelopen seizoen zijn we natuurlijk kampioen geworden en dat zorgt weer voor nieuwe verwachtingspatronen die we waar willen maken. We gaan natuurlijk in de Champions League spelen, dat is schitterend. Iedereen heeft de doelstelling om het beter te gaan doen dat vorig jaar.”

“Als je de kampioen bent, zullen de tegenstanders op je gaan jagen en zich meer op ons spel instellen. We zullen een hoger niveau moeten halen, ik denk dat dat een mooie uitdaging is. Mensen zeggen dat het makkelijker is om aan de top te komen dan om er te blijven. De concurrentie zal hun best gaan doen om ons van de troon te stoten. Wij moeten laten zien dat we de beste zijn.”

Gerelateerd nieuws
225 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66867 leden - Op dit moment zijn 755 mensen actief, waarvan 211 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved