Jones nog altijd twijfelgeval voor 'FC Twente-thuis'

Jones nog altijd twijfelgeval voor 'FC Twente-thuis'

Feyenoord begint zondagmiddag aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. In de eerste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 van de Rotterdamse club komt FC Twente op bezoek. Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, beschikt over een nagenoeg complete selectie tegen de Tukkers.

Het is nog altijd de vraag of Brad Jones in actie kan komen tegen FC Twente. De doelman raakte begin deze week lichte geblesseerd. “Jones is minder goed hersteld dan verwacht”, zegt Van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door Voetbal Inside. “Hij is een twijfelgeval voor zondag. Haps heeft wel weer getraind.” Wanneer Jones niet kan keepen, zal Justin Bijlow onder de lat staan.

Bart Nieuwkoop is er zondag zeker nog niet bij. De rechtsback heeft te maken met een terugslag in het herstel van zijn hamstringblessure, zo gaf Van Bronckhorst aan. ‘De komende weken zal hij nog niet inzetbaar zijn,’ aldus de trainer, die ook nog niet kan beschikken over Sven van Beek en Kenneth Vermeer.

Bekijk ook: Persconferentie Giovanni van Bronckhorst over 'Twente-uit'

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Bart Nieuwkoop Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties