Derksen herhaalt: ''Feyenoord wordt gewoon kampioen''

Derksen herhaalt: ''Feyenoord wordt gewoon kampioen''

Feyenoord wordt ook komend seizoen kampioen van Nederland. Althans, dat is de verwachting van Johan Derksen. De analist, bekend om zijn snor, stelde eerder dat de Rotterdamse club geen schijn van kans zou hebben om opnieuw te titel in de wacht te slepen, maar komt daar dus op terug.

“Klopt, dat denk ik niet nog steeds, maar dat heeft vooral te maken met wat er bij de andere clubs gebeurt. Ik denk dat Feyenoord weer kampioen wordt. Kijk, PSV is een ramp”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. “Phillip Cocu zit daar nu een aantal jaren, maar heeft niet één speler van PSV beter laten voetballen dus dat kun je vergeten.”

“En Ajax is toch een beetje een jeugdelftal”, vervolgt hij. “Dat is leuk, jonge spelers, maar daar ga je net geen kampioen mee worden. Vorig jaar hebben ze het leuk gedaan door de finale van de Europa League te halen, maar in de finale werd de stress te groot. De mensen in Rotterdam kunnen rustig gaan slapen, want als ik het zeg hoeft niemand daar aan te twijfelen. Feyenoord wordt gewoon kampioen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties