Stouten over Diks: ''Laten we niet te hard zijn''

Stouten over Diks: ''Laten we niet te hard zijn''

Feyenoord versterkte zich deze zomer met Kevin Diks. De jonge verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Fiorentina. In de Kuip moet Diks de concurrentiestrijd aangaan met Bart Nieuwkoop om de positie van rechtsback, die vrijkwam na het vertrek van Rick Karsdorp. In zijn eerste weken bij de club wist Diks weinig indruk te maken.

In de ogen van veel supporters kan hij nu al weinig meer goed doen. “Nieuwkoop is de eerste keus, dat is echt mijn indruk”, zegt Jan Dirk Stouten in De Week van Feyenoord van RUR. “Maar laten we niet te hard zijn voor die jongens, dat meen in oprecht. Het gaat om een potje tegen Real Sociedad en ja, de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal maar het moet allemaal nog beginnen.”

“Jonge mensen hebben tijd nodig”, vervolgt Stouten, die in het verleden actief was als Feyenoord-watcher namens RTV Rijnmond. “Natuurlijk, je moet er staan als je bij de kampioen van Nederland speelt. Ik zou het echter niet goed vinden als mensen nu al worden afgeschreven.”

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties