'Gio' over Van Persie: ''Er wordt veel gepraat en geschreven''

'Gio' over Van Persie: ''Er wordt veel gepraat en geschreven''

Fenerbahce versterkt zich spoedig met Roberto Soldado. De Turkse club heeft met Villarreal een principe-akkoord bereikt over een transfer. Robin van Persie krijgt er daardoor bij de Turkse club een nieuwe concurrent bij. De aanvaller wordt al weken in verband gebracht met een mogelijk terugkeer naar Feyenoord, mogelijk zet de komst van Soldado de deur naar de Kuip iets verder open.

“Ik ben al jaren fan van Van Persie”, zegt Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, in gesprek met de NOS. “Nee, hij is geen Dirk Kuyt. Het zijn twee totaal verschillende type spelers, die kan je niet met elkaar vergelijken. Wat je de laatste weken of maanden merkt, is dat er veel wordt gepraat en geschreven. Vooral over Robin.”

“Hij heeft al meerdere keren uitgesproken dat het mooi zou zijn om, net zoals wat Dirk en ik hebben gedaan, zijn carrière af te sluiten bij Feyenoord. Maar zijn carrière duurt niet nog maar een aantal maanden”, besluit de trainer. Het contract van Van Persie bij Fenerbahce loopt door tot medio 2018.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties