Van Bronckhorst: ''Ja, Feyenoord kan weer kampioen worden''

Van Bronckhorst: ''Ja, Feyenoord kan weer kampioen worden''

Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar het nieuwe seizoen. De trainer wist vorig jaar beslag te leggen op de eerste landstitel van Feyenoord sinds 1999. Volgens de oefenmeester kunnen de Rotterdammers ook komend seizoen de landstitel in de wacht slepen.

“Tuurlijk, ik denk er nog wel eens aan terug”, zegt Gio over het kampioenschap tegenover de NOS. “Toevallig is vandaag de sticker van het Maasgebouw gehaald. Het nieuwe seizoen gaat beginnen, dan is dat logisch. Je ziet wel nog eens beelden en praat er over met mensen, dan komt het gevoel wel weer terug.”

“Hoe mooi het afgelopen seizoen ook was, het is nu verleden tijd. Iedereen begint weer op nul en vanaf dag één moet je er staan. We zijn wel de landskampioen, maar iedereen begint wel op nul. We hebben wel vertrouwen door vorig seizoen.”

“Feyenoord kan weer kampioen worden, ja”, stelt hij. “Ik ben er van overtuigd dat het met deze groep ook kan. Er zijn wat mutaties geweest, maar de aanwinsten kunnen mee. De voorbereiding is bijna klaar, maar uiteindelijk moeten wij ervoor zorgen dat het team er staat. Met de nieuwe spelers, maar ook de jongens die al bij de club zaten.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties