De Wolf over functie bij Feyenoord: ''Ik werd nooit gevraagd''

De Wolf over functie bij Feyenoord: ''Ik werd nooit gevraagd''

John de Wolf speelde als Feyenoorder meer dan honderd wedstrijden voor de club uit Rotterdam. De oud-verdediger groeide uit tot een boegbeeld van de club, maar heeft na zijn periode als voetballer nooit meer een functie gehad bij Feyenoord. Iets waar De Wolf wel eens over nadacht.

"Natuurlijk blijft Feyenoord altijd jeuken, jarenlang had ik de droom om ooit bij mijn cluppie terug te komen”, zegt De Wolf in gesprek met Helden. “Maar ik werd nooit gevraagd. Ik heb een tijdje gedacht: jeetjemina, de club mag ook weleens bij mij komen. Dat heb ik nooit hardop geroepen, want dat was natuurlijk meteen een heel ding geworden en ik wilde niet voor onrust zorgen."

"Drie maanden terug heb ik een bak koffie gedronken met technisch directeur Martin van Geel. Hij vroeg me later of ik coach van Feyenoord onder 19 wilde worden. Ik was gevleid, het streelde m'n ego. Maar ja, ik had net voor twee jaar getekend bij Spakenburg. Wie weet in de toekomst." Uiteindelijk werd Cor Adriaanse doorgeschoven van Feyenoord O17 naar het hoogste jeugdelftal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties