Boëtius geniet: ''Nu pakken we die prijzen ook echt''

Boëtius geniet: ''Nu pakken we die prijzen ook echt''

Feyenoord pakte zaterdagavond zijn eerste prijs van het nieuwe Eredivisie-seizoen. De club uit Rotterdam won na een strafschoppenserie van Vitesse en kon daardoor de vernieuwde Johan Cruijff Schaal toevoegen aan de prijzenkast. Voor Jean-Paul Boëtius is het zijn eerste prijs als selectiespeler van Feyenoord

“Dit werkt verslavend”, zegt de aanvaller na afloop van het duel tegenover het Algemeen Dagblad. “Veel jongens pakken nu alweer de derde prijs mee. Het gaat voelen alsof je altijd moet meedoen om de prijzen. We willen doorpakken. Het voetbal was ook nog niet zoals het moest zijn. Maar het resultaat wel, dit elftal kan zich gewoon vastbijten in een doelstelling.”

“Of dat anders is dan in mijn eerste periode bij Feyenoord? Toen waren we nog op weg naar prijzen, nu pakken we die prijzen ook echt”, vervolgt de 23-jarige Boëtius. “Dat is een groot verschil, dat is iets wat in je hoofd een rol speelt. Het gevoel dat het kan. En we laten zeker ook niet over ons heenlopen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties