Jacobs over prijsuitreiking: ''Echt een schandalige vertoning''

Jacobs over prijsuitreiking: ''Echt een schandalige vertoning''

Feyenoord verzekerde zich zaterdagavond van de derde prijs onder hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. De Rotterdamse club won in de eigen Kuip van Vitesse en legde daardoor beslag op de Johan Cruijff Schaal. Na afloop van de wedstrijd werd de prijs op het veld uitgereikt aan de landskampioen. Ook de dochter van Johan Cruijff, Susila, was aanwezig.

Rob Jacobs heeft zich geërgerd aan de prijsuitreiking. “Die KNVB begrijpt er helemaal niets van, hoe je de uitreiking van een prijs van een fenomenale voetballer moet doen", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Dan staat zijn dochter tussen alles spelers opgepropt op dat kleine bordes, het is te gek voor woorden."

“Zij had gewoon voor dat bordes moeten staan, met de schaal in haar handen. Er had omgeroepen moeten worden dat ze de dochter van het fenomeen Johan Cruijff is. Het was echt een schandalige vertoning”, aldus de analist. Feyenoord-watcher Dennis van Eersel deelt de mening van Jacobs. “Ze werd wel een keer genoemd, maar werd verder nauwelijks erin betrokken. Dat had chiquer gekund.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties