Feyenoord verliest besloten oefenduel tegen De Graafschap

De reservespelers van Feyenoord hebben zondag een besloten oefenwedstrijd tegen De Graafschap verloren. De Rotterdammers gingen op Varkenoord met 2-3 onderuit tegen de club uit de Jupiler League. Namens Feyenoord waren Jerry St. Juste en Sofyan Amrabat trefzeker. Ook Miquel Nelom, Michiel Kramer, Bilal Basacikoglu en Justin Bijlow kwamen in actie tijdens het oefenduel.

De score werd in de tweede helft geopend door de bezoekende ploeg via aanvaller Anthony van den Hurk. Na een uur spelen zette St. Juste de tussenstand op 1-1. Enige tijd later veroorzaakte dezelfde verdediger een strafschop, waardoor De Graafschap opnieuw op een voorsprong kwam. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd schoot Amrabat de 2-2 binnen, maar even later schoot Van den Hurk zijn derde treffer van de wedstrijd binnen: 2-3.

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zijn wisselspelers in een besloten oefenwedstrijd in actie laat komen. Eerder speelden de reservespelers al tegen Plymouth Argyle (0-0) en FC Den Bosch (3-0). In het laatstgenoemde oefenduel waren Michiel Kramer, Dylan Vente en Renato Tapia trefzeker.