Diks heeft geen last van 'Kuipvrees': ''Komt wel goed''

Diks heeft geen last van 'Kuipvrees': ''Komt wel goed''

Kevin Diks pakte zaterdagavond de Johan Cruijff Schaal in zijn eerste officiële wedstrijd als Feyenoorder. De verdediger, die dit seizoen wordt gehuurd van Fiorentina, maakte in de voorbereiding een wisselende indruk. Al snel werd er gesproken over het welbekende Kuipvrees

“Het gaat steeds beter”, zegt de pas 20-jarige Diks in gesprek met Voetbal Inside. “Ik ken Steven (Berghuis, red.) al goed, maar dat moet ik nog een beetje samenspelen. Dan hoop ik meer uit mijn krachten te halen. Het gaat steeds beter, maar de tweede helft kan het team beter, ik ook."

Toen de verdediger werd gewisseld klonk er licht applaus in het stadion. “Dat is aan de supporters, niet aan mij. Ik kijk naar mijn eigen spel, als ik vind dat ik goed speel is het goed. Ik praat met de trainer, dat is het belangrijkste. Als zij willen juichen als ik word gewisseld… Ik heb geen Kuipvrees. Het is een beetje slordig hier en daar maar het komt wel goed.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties