Haps: ''Berghuis vertelde mij de rest''

Haps: ''Berghuis vertelde mij de rest''

Ridgeciano Haps maakte veel indruk tijdens de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad. De verdediger koos er bewust voor om naar Feyenoord te gaan en wees daarvoor enkele buitenlandse clubs af. Steven Berghuis vertelde afgelopen zomer alleen maar positieve verhalen over de landskampioen en overtuigde hem daardoor om een transfer te maken naar de Rotterdamse club.

''Ik heb heel veel met Steven Berghuis gesproken. Ik had zelf al een beeld van Feyenoord door alle keren dat ik tegen de club heb gespeeld. Steven vertelde mij de rest. En het waren alleen maar positieve dingen,'' zegt Ridgeciano Haps in gesprek met De Telegraaf. ''Ik had opties in het buitenland, maar als ik nu kijk naar het spel dat Feyenoord speelt, is dat precies waar ik bij hoor.''

''Feyenoord heeft een elftal met dynamiek en een ongekende felheid,'' vervolgt de vleugelverdediger, die voor zes miljoen overkwam van AZ, zijn verhaal. ''Alle spelers zijn bereid om er stevig in te gaan en ze laten zich tegen elke ploeg zien. Ik ben niet de grootste, maar ik ben niet bang uitgevallen en ik kleun er ook wel in.''

''Als ik met AZ in De Kuip tegen Feyenoord speelde, liep ik stiekem de hele wedstrijd te genieten van de club Feyenoord. Ik genoot van dat volgepropte stadion, van het Legioen dat als één massa achter het elftal ging staan, maar ook van de spelers van Feyenoord. Zij gaan er geen 100 maar 110 procent voor en dat geeft hen in de slotfase altijd die extra power. Vind ik prachtig, het is precies zoals ik zelf ben."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties