Kongolo niet opgenomen in wedstrijdselectie AS Monaco

Kongolo niet opgenomen in wedstrijdselectie AS Monaco

Oud-Feyenoorder Terence Kongolo heeft geen goed nieuws ontvangen. De verdediger is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van AS Monaco. De landskampioen trapt vrijdagavond het Ligue 1-seizoen af, met een wedstrijd tegen Toulouse. Dat duel gaat aan de neus van de verdediger voorbij

Trainer Leonardo Jardim heeft negentien spelers geselecteerd voor dat duel en Kongolo zit daar dus niet bij. Dat is opvallend, aangezien de Nederlander niet met fysieke malheur kampt en vorige week nog in de basis begon tegen Paris Saint-Germain. In die wedstrijd, om de Supercup, deed de linksback 66 minuten mee.

Eljero Elia heeft wel direct indruk gemaakt bij zijn nieuwe club Basaksehir. De aanvaller stond afgelopen week in de basis en versloeg op eigen veld Club Brugge met 2-0. Hierdoor is Elia nog één ronde verwijderd van de groepsfase van de Champions League.

Rick Karsdorp, die een contract voor vijf jaar tekende bij AS Roma, kent een valse start bij zijn nieuwe werkgever. De verdediger moest namelijk onder het mes en is momenteel herstellende van een blessure aan zijn rechterknie. Eind juli begon Karsdorp met individuele oefeningen.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties