Boëtius: ''Positiviteit belangrijk om een betere speler te worden''

Boëtius: ''Positiviteit belangrijk om een betere speler te worden''

Jean-Paul Boëtius is klaar voor de wedstrijd tegen Vitesse in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De kersverse aanwinst van Feyenoord kan zijn eerste prijs winnen met Feyenoord en dat zou de perfecte terugkeer voor de linksbuiten zijn.

Het plezier straalt er vanaf bij de vleugelspeler, er gaat bijna geen moment voorbij zonder dat je Boëtius hebt zien glimlachen op het veld. “Ik glimlach veel als ik me goed voel en ik heb dan ook veel plezier bij Feyenoord. Natuurlijk gaan bepaalde dingen makkelijker als je positiviteit uitstraalt op het veld, maar dat zit ook in mijn karakter en hier word ik ook een betere speler van”, geeft Jean-Paul aan in gesprek met FeyenoordTV.

De tegenstander van aankomende zaterdag is bekerwinnaar Vitesse en Boëtius vreest de Arnhemmers niet. “Vitesse is natuurlijk een goede ploeg met veel kwaliteiten en talent is er genoeg, maar wij moeten vanuit onze eigen kracht uit gaan. Met de volle Kuip als strijdtoneel en onze supporters erbij moeten wij deze prijs kunnen winnen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties