Nelom ondanks opvallende Instagram-post 'gewoon' op training

Nelom ondanks opvallende Instagram-post 'gewoon' op training

Miquel Nelom stond woensdagochtend ‘gewoon’ op het trainingsveld van Feyenoord. De verdediger plaatste eerder op de ochtend een post op Instagram waaruit bleek dat hij op Schiphol was. Op social media ontstond rumoer onder Feyenoord-supporters die dachten dat 26-jarige Nelom bezig was met een transfer.

Die transfer lijkt er (voorlopig) dus niet te komen en is ook niet heel waarschijnlijk. Eerder deze week kondigde Feyenoord het vertrek van Lucas Woudenberg naar sc Heerenveen aan en vanochtend maakte de club bekend dat Calvin Verdonk komend seizoen op huurbasis bij NEC speelt.

Door het vetrek van de twee linksbacks beschikt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst alleen over Ridgeciano Haps, Nelom en Tyrell Malacia die als linksback uit de voeten kunnen. “Er is wel interesse, maar niet concreet (…) Ik doe gewoon mijn best en zal altijd alles geven voor Feyenoord”, sprak de verdediger eerder.

Lees meer over
Calvin Verdonk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties