'Gio' over Johan Cruijff Schaal: ''Een prijs is een prijs''

'Gio' over Johan Cruijff Schaal: ''Een prijs is een prijs''

Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar aanstaande zaterdag. De trainer van Feyenoord neemt het dan op tegen Vitesse in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, een prijs die de Rotterdammers in 1999 voor de laatste keer wonnen. De wedstrijd lijkt minder te leven onder supporters van de club, maar Van Bronckhorst ziet het als een perfect moment voor een nieuwe prijs.

“Het is lang geleden dat de club de Cruijff Schaal heeft gewonnen”, aldus Gio tegenover Voetbal International. “Als speler is het me niet gelukt. Ik kan me de verloren finale herinneren in 2008, het seizoen nadat we de beker hadden gewonnen en vorig jaar het verlies tegen PSV.”

“Een prijs is een prijs, je wilt alles winnen. Toen ik de Champions League won, zei ik echt niet dat ik 'm daarna nooit meer hoefde. Het wordt een interessant duel, een week voor de competitie: een indicatie hoe ver we zijn. Vitesse heeft een goede ploeg, maar voordeel is dat we thuis spelen. Dat hebben we als kampioen zelf afgedwongen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties