''Ook in de Kuip kunnen wij Feyenoord aan''

''Ook in de Kuip kunnen wij Feyenoord aan''

Zaterdag speelt Vitesse de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2017-2018. De bekerwinnaar opent in De Kuip het voetbaljaar in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Volgens Vitesse-aankoop Bryan Linssen heeft Vitesse in de wedstrijd tegen Feyenoord een goede kans om de tweede prijs in de clubhistorie te winnen.

''Of wij kunnen winnen? Het blijft een finale, hè. Het kan alle kanten op," zegt Bryan Linssen in gesprek met FOX Sports. Aan het vertrouwen zal het bij Linssen in ieder geval niet liggen. ''Wij weten niet waar Feyenoord staat, maar dat geldt ook voor hun. Ik denk dat wij een goed team hebben. Goed genoeg om Feyenoord te verslaan. Ook in De Kuip."

Waar dat vertrouwen vandaan komt? ''We hebben een goede voorbereiding gehad en tegen hele goede tegenstanders moeten spelen. Wij weten dat we Feyenoord kunnen hebben," sluit de speler af, die afgelopen zomer overkwam van FC Groningen. De aftrap om de Johan Cruijff Schaal is zaterdag om 18:00 uur in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties