Van Geel opgelucht: ''Het waren moeizame onderhandelingen''

Van Geel opgelucht: ''Het waren moeizame onderhandelingen''

Feyenoord heeft zich maandagavond versterkt met Steven Berghuis. De transfer van de aanvaller, die vorig jaar al op huurbasis uitkwam voor de Rotterdamse club, hing al een tijdje in de lucht, maar de onderhandelingen met Watford verliepen moeizaam. Martin van Geel is opgelucht dat de transfer eindelijk beklonken is.

“Vorig jaar heeft Steven een fantastisch jaar gehad”, zegt technisch directeur Martin van Geel tegenover FeyenoordTV. “Het is een jongen die enorm goed bij Feyenoord past en iets toevoegt aan de selectie. Hij heeft zich vorig jaar ook moeiteloos aangepast. Hij heeft vorig jaar een geweldig jaar gehad en we wilden hem heel graag behouden.”

“Hij stond echter nog onder contract bij Watford, het was vorig jaar slechts een huurconstructie. Steven heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij wilde blijven. Ook wij wilden dat graag. De onderhandelingen verliepen moeizaam, het heeft zeker twee tot tweeënhalve week geduurd. (...) Het gaat om het eindresultaat en dat is dat Steven Feyenoorder is en net voor vier jaar heeft getekend.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties