Trainingsschema op weg naar Johan Cruijff Schaal

Trainingsschema op weg naar Johan Cruijff Schaal

Feyenoord bereidt zich deze week met drie trainingen voor op de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (zaterdag 5 augustus). Na twee rustdagen meldt het team van trainer Giovanni van Bronckhorst zich woensdagochtend weer op Varkenoord, voor een openbare training die om 11:00 uur begint.

De trainingen van donderdag en vrijdag zijn besloten en daarmee niet toegankelijk voor pers en publiek. In de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen kan Feyenoord zich kronen tot winnaar van de Johan Cruijff Schaal, een prijs die de club voor het laatst won in 1999. Het duel met bekerwinnaar Vitesse wordt zaterdag gespeeld in De Kuip, aanvang 18:00 uur.

Steun jij Feyenoord in de jacht op de eerste prijs van het seizoen? Kaarten voor de Johan Cruijff Schaal zijn verkrijgbaar vanaf 17 euro per stuk. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties