Update | De Graaf nieuwe assistent-trainer ADO Den Haag

Update | De Graaf nieuwe assistent-trainer ADO Den Haag

Edwin de Graaf is per direct vertrokken bij Feyenoord Academy. De trainer van Feyenoord Onder 16 heeft ervoor gekozen om elders een uitdaging aan te gaan

Feyenoord betreurt het feit dat De Graaf kort voor de start van het seizoen vertrekt. Pieter Schrassert Bert, coördinator middenbouw van Feyenoord Academy, neemt met onmiddellijke ingang de taken van De Graaf voorlopig over.

Schrassert Bert zal maandag (vandaag) dan ook de eerste training van Feyenoord Onder 16 leiden. Ook Onder 15 en Onder 14 beginnen vandaag officieel aan het seizoen 2017-2018.

Update, 12.45 uur | De Graaf nieuwe assistent-trainer ADO Den Haag
Edwin de Graaf vervolgt zijn trainersloopbaan bij ADO Den Haag. De oud-trainer van Feyenoord O16 is de nieuwe assistent-trainer Alfons Groenendijk bij de Haagse club. Feyenoord maakte maandagochtend bekend dat de trainer vlak voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen vertrok bij de jeugdopleiding van de club.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties