Karsdorp: ''Titel met Feyenoord hoogtepunt uit mijn carrière''

Karsdorp: ''Titel met Feyenoord hoogtepunt uit mijn carrière''

Rick Karsdorp maakte na het behalen van het kampioenschap met Feyenoord een droomtransfer. De verdediger verruilde de Rotterdamse club voor AS Roma, dat een bedrag betaalde dat kan oplopen tot negentien miljoen euro. Ondanks de prachtige transfer ziet Karsdorp het kampioenschap als het hoogtepunt uit zijn loopbaan.

“Het mooiste moment uit mijn carrière tot nu toe is ongetwijfeld het winnen van de titel met Feyenoord”, zegt de 22-jarige Karsdorp in gesprek met Gianluca Di Marzio. “Het jaar daarvoor wonnen we al de beker en we wisten dat we meer konden bereiken. We zijn altijd één team geweest en wisten daardoor ook kampioen te worden.”

“Dat is het mooiste moment uit zijn korte loopbaan, zeker weten”, stelt hij. “Het is moeilijk om te omschrijven wat ik voelde toen we kampioen waren geworden. Het is lastig om dat in woorden te omschrijven. Maar ik ben nu ook zeker blij dat ik speler van AS Roma ben.” Bij de Italiaanse club staat Karsdorp tot medio 2022 onder contract.

Lees ook: Broer Karsdorp: ''Hoopte dat hij nog tien jaar zou blijven''

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties