Watford wilde Steven Berghuis niet laten gaan

Watford wilde Steven Berghuis niet laten gaan

Feyenoord en Watford FC zijn zo goed als rond over een transfer van Steven Berghuis. De clubs moeten nog enkele details afronden, maar hebben al een principe akkoord bereikt. De verwachting is dat Berghuis na het weekend wordt gepresenteerd in De Kuip.

Trainer Marco Silva van Watford stelde Berghuis in de afgelopen oefenwedstrijden van zijn ploeg gewoon op. "Met Steven was het een makkelijke beslissing. Hij kwam terug voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen en was twee weken lang heel goed. Heel, heel goed. Zijn attitude was goed en ik was heel blij met hem," zegt hij in gesprek met Hertfordshire Mercury.

De Nederlandse vleugelspits hoefde helemaal niet weg bij Watford, maar dat laat hem nu toch naar Feyenoord gaan. Dat het Martin van Geel gelukt is de Oranje-international in te lijven ligt voor een enorm gedeelte bij Berghuis zelf. "Steven is naar me toe gekomen en heeft heel eerlijk gezegd dat hij hier niet wil blijven. Hij wil niet voor Watford spelen, dus de clubleiding heeft een beslissing genomen."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties