Vermeer: ''Als Brad gaat spelen gun ik hem het beste''

Vermeer: ''Als Brad gaat spelen gun ik hem het beste''

Giovanni van Bronckhorst staat komende dagen voor een lastige opgave. De trainer van Feyenoord moet kiezen wie de eerste doelman van Feyenoord wordt: Brad Jones of Kenneth Vermeer. Laatstgenoemde, die tegen Real Sociedad (1-0 winst) onder de lat stond, kijkt ontspannen uit naar het keuzemoment.

“De trainer beslist wie er uiteindelijk gaat staan”, zegt hij in gesprek met FOX Sports. “Het enige dat wij kunnen doen is het hem zo moeilijk mogelijk maken en keihard ons best doen. Brad doet het goed, ik denk ik ook wel, dus het is een lastige taak voor de trainer. Het is niet aan ons, maar aan hem.”

“Als Brad gaat spelen gun ik hem het beste en moet hij doen waar hij goed in is en dat is zorgen dat de ballen er niet invliegen”, vervolgt e 31-jarige Vermeer. “We hebben allebei niet veel wedstrijden gespeeld in de voorbereiding. We moeten zorgen dat we op de training scherp zijn en tijdens de wedstrijden er staan voor het team als dat nodig is.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties