Van Hanegem: ''Ik zie Van Persie liever niet''

Van Hanegem: ''Ik zie Van Persie liever niet''

Willem van Hanegem heeft zijn twijfels bij een eventuele terugkeer van Robin van Persie. De aanvaller werd de afgelopen jaren bijna iedere transferzomer in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. Een mogelijke terugkeer lijkt nu dichterbij dan ooit

“Als ik eerlijk ben zie ik hem liever niet'', reageert de clublegende tegenover FOX Sports. “Ik vind het een geweldige speler hoor, een van de beste die we hebben gehad. Maar we gaan hem met zijn allen weer vergelijken met Dirk Kuyt. Kuyt is een mindere speler, maar die had een heel ander karakter.”

“Kuyt was hier gekomen om kampioen te worden. Van Persie zit anders in elkaar. Als het niet goed loopt, stroopt Kuyt zijn mouwen op en dat zagen zijn ploeggenoten ook. Van Persie is een hele mooie speler, maar als het niet goed loopt, heeft hij weinig anders te brengen.”

Volgens Giovanni van Bronckhorst is de situatie van Van Persie onveranderd. “Ik heb altijd contact met Robin gehouden. Op dit moment speelt er nog helemaal niks. De mensen weten hoe we over hem denken. Uiteindelijk zullen we de komende weken hoe dat zich gaat ontwikkelen. Het is niet zo makkelijk als veel mensen denken.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties