Trainer Watford hint naar vertrek Berghuis

Trainer Watford hint naar vertrek Berghuis

Feyenoord hoopt Steven Berghuis snel over te nemen van Watford FC. De clubs zijn momenteel in onderhandeling. Trainer Marco Silva van de Engelse club lijkt aan te geven dat een vertrek aanstaande is. Hij wil namelijk alleen spelers in zijn selectie hebben die door het vuur gaan voor zijn team.

Steven Berghuis heeft meerdere malen aangegeven graag met Feyenoord in de Champions League te willen spelen en dat lijkt niet goed te vallen bij Silva, die wel benadrukt niet specifiek te praten over Berghuis. ''Het is belangrijk voor ons dat we spelers in ons team hebben die ook in ons team willen zijn.''

''Dit gaat om iedereen. Ze moeten vechten voor ons en bij elkaar blijven. Als een speler wil blijven, dan zit hij in het team. We zullen zien wat er gaat gebeuren.'' Feyenoord heeft een bod neergelegd van 6,5 miljoen bij Watford. De club verlangt zeven miljoen euro voor Berghuis.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties