Toornstra over loting CL: ''Hoop dat het een beetje meevalt''

Toornstra over loting CL: ''Hoop dat het een beetje meevalt''

Jens Toornstra kijkt uit naar het nieuwe seizoen met Feyenoord. De Rotterdamse club zag deze zomer een aantal belangrijke spelers vertrekken, maar Toornstra bleef de club trouw en verlengde zijn contract. Komend seizoen hoopt de middenvelder opnieuw successen te behalen met de Feyenoord.

“Als je de Coolsingel zag en wat het kampioenschap bij de mensen losmaakte, is dat een goede motivatie voor komend seizoen”, zegt hij tegenover FeyenoordTV. “Dat wil je ieder jaar. Plus komend seizoen spelen we ook in de Champions League, het hoogste niveau. Daar willen we ons laten zien.”

“Er zijn deze zomer goede aankopen geweest, jongens met veel potentie en een goede leeftijd. Daar tegenover staat wel het vertrek van een paar bepalende spelers", aldus de middenvelder. "Het is aan die nieuwe jongens om dat gat zo goed mogelijk in te vullen, maar daar heb ik wel vertrouwen in.”

Op 24 augustus weet Feyenoord wie het treft in de poulefase van de Champions League. “Ik kijk echt uit naar de Champions League-wedstrijden in de Kuip. Als je kijkt naar de potten van de loting kom je sowieso tegen een hele mooie club te spelen, dat zou mooi zijn. Verder hoop ik dat de loting een beetje meevalt en dat we misschien kunnen overwinteren.”

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties