Feyenoord met Nieuwkoop terug op Varkenoord

Feyenoord met Nieuwkoop terug op Varkenoord

Feyenoord is dinsdagochtend begonnen aan de vierde trainingsweek van de voorbereiding. De eerste training sinds het trainingskamp in Oostenrijk van vorige week werd bijgewoond door zo’n tweehonderd supporters

Zij zagen dat middenvelders Jari Schuurman en Jordy Wehrmann, die beiden ontbraken in Oostenrijk, weer aansloten bij de groep. Ook de van een hamstringblessure herstellende Bart Nieuwkoop liet zijn gezicht zien op Varkenoord. Net als Sven van Beek en Cheick Touré trainde de verdediger apart van de groep onder leiding van fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke. Jeremiah St. Juste en Mo El Hankouri ontbraken op het trainingsveld.

De dinsdagtraining was één van de twee openbare oefensessies op weg naar de openingswedstrijd tegen Real Sociedad van aanstaande zaterdag. Ook aanstaande donderdag (10:30 uur) is er gelegenheid om de training te bekijken.

Wil je Feyenoord voor het eerst dit seizoen in actie zien in De Kuip? Voor de openingswedstrijd tegen Real Sociedad zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Lees meer over
Sven van Beek Bart Nieuwkoop Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties