Vermeer: ''Ik hoor eerste doelman van Feyenoord te zijn''

Vermeer: ''Ik hoor eerste doelman van Feyenoord te zijn''

Giovanni van Bronckhorst beslist na zaterdag wie zijn eerste doelman is. Na het oefenduel tegen Real Sociedad hebben zijn twee topkeepers, Brad Jones en Kenneth Vermeer, allebei een wedstrijd gekeept tegen een amateurclub (FC Lisse of DSC Putten) en een buitenlandse club (SC Freiburg of Real Sociedad). Kenneth Vermeer kijkt hoopvol uit naar het keuzemoment van zijn trainer.

“Ik hoor eerste keeper van Feyenoord te zijn", stelt de doelman in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik vind ook dat je daar als sportman vanuit moet gaan. Het zou slecht zijn als het anders was, Brad denkt hetzelfde van zichzelf. Alles zal ik eraan doen om de trainer ervan te overtuigen dat ik in het doel hoor." Volgens het dagblad lijkt Van Bronckhorst echter voor Jones te kiezen als vaste man onder de lat.

“Strijden moet je altijd. Garanties krijg je nooit", vervolgt de vijfvoudig international van het Nederlands elftal. “Dat geldt voor elke keeper. Afgelopen winterstop was ik nog niet geheel fit. Had ik die voorbereiding op de tweede seizoenshelft wél volledig mee kunnen draaien, dan had de trainer toen misschien wel voor mij gekozen. Dat weet je toch niet. Wat voor mij vaststaat, is dat ik wil spelen."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties